Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di costa di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di cimette di cavolfiore
- 100 g di cavolo nero
- 150 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pisellini surgelati
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di acqua
-
100
g di pane integrale tostato a cubetti (4 fette circa)
nebo 100 g di pane casereccio tostato a cubetti (4 fette circa) - 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 899 kJ / 215 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 menit
Vellutata di cavolfiore
50 menit
Zuppa di lenticchie e zucca
45 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 menit
Vellutata di finocchi e carote
35 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 menit
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di riciclo
50 menit
Vellutata di zucca
30 min
Crema di cavolo nero e cannellini
50 menit
Vellutata di zucchine con feta
50 menit
Vellutata di asparagi
45 Min