Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 200 g di Gorgonzola dolce a pezzi piccoli
- 200 g di pere, sbucciate e a dadini (1 cm)
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2401 kJ / 574 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con uva e gorgonzola
35min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto alla valdostana
35min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 godz.
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min