Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di zucchero di canna
- 60 g di olio di semi di mais
- 80 g di bevanda a base di soia non dolcificata
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
Crema pasticcera
-
100
g di zucchero
nebo 100 g di zucchero di canna - 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di bevanda a base di soia non dolcificata
- 1 pizzico di curcuma in polvere
- 50 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 795 kJ / 192 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pasticcera (vegan)
15min
Biscotti con i semi (vegan)
2h 40min
Torta al cocco (vegan)
55 Min
Besciamella (vegan)
15min
Pesto alla genovese (vegan)
10 min
Cheesecake (vegan)
2h 15min
Torta di farro al cacao e pere (vegan)
1h
Pan di Spagna (vegan)
50 min
Pasta frolla al farro (vegan)
2h 40min
Plumcake allo yogurt di soia (vegan)
1h
Crostata integrale alle fragole
1 Std. 5 Min
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50min