Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 克 奶油 ,切塊
- 400 克 去骨羊肩排 ,切塊(約3公分)
- 15 克 蒜頭
- 250 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 15 克 新鮮青辣椒 ,切段(約2公分)
- 10 克 薑 ,去皮
- 20 克 蕃茄糊
- ½ 茶匙 孜然粉
- ¼ 茶匙 凱宴辣椒粉
- ¼ 茶匙 煙燻甜紅椒粉
- 1 茶匙 肉荳蔻粉
- 2 支 肉桂棒
- 4 粒 丁香
- 2 片 乾燥月桂葉
- 120 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 300 克 水
- 70 克 罐裝紅腰豆
- 1 茶匙 鹽
- 新鮮薄荷葉 ,少許,切碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1662.8 kJ / 397.8 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 28.9 g
- Vláknina
- 2.9 g