Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 克 奶油
- 450 克 豬腰肉 ,切塊(約4公分)
- 250 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 10 克 蒜頭
- 120 克 罐裝白色鷹嘴豆
- 1 片 乾燥月桂葉
- 1 茶匙 孜然粉
- 1 茶匙 乾燥馬郁蘭
- 1 茶匙 鹽
- 20 克 韓國辣椒粉
- 350 克 水
- 50 克 酪梨 ,去皮,切塊(約1.5公分)
- 30 克 洋蔥 ,切丁(約0.5公分)
- 10 克 香菜 ,略切
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 588.4 kJ / 140.8 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 3.5 g