Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 30 g Paniermehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 200 g Feta, in Streifen (ca. 7 x 1 cm)
- 60 g rote Paprika, in Stücken
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 250 g Cherry-Tomaten
- 20 g Tomatenmark
- 50 g Zucker
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 1 TL schwarze Senfkörner
- 15 g Speisestärke
- 35 g Weißweinessig
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 924 kJ / 220 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1h 10min
Coleslaw
40min
Pastrami Sandwich (Harry & Sally)
2h
Patatas Bravas mit Chorizo
1h 15 min
Hähnchen-Patties
30min
Frikadellen und Chili-Käse-Kartoffeln aus dem Ofen
1h
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40min
Frikadellen
25 min
Gyros mit Pitabrot und Metaxasauce
35 Min
Gyros-Frikadellen mit Zaziki
30min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min
Tzatziki
20 min