Zařízení & příslušenství
Coq au vin
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 Portionen
Suroviny
-
Öl80 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Hähnchenschenkel, mit Haut4
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Knoblauchzehen2
-
Tomatenmark30 g
-
Rotwein trocken200 g
-
Katenschinken, gewürfelt200 g
-
Champignons400 g
-
Rinderfond300 g
-
Rosmarin2 Zweige
-
Thymian1 Zweig
-
Wasser30 g
-
Speisestärke20 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
35 g
Kalorie
2725 kJ /
650 kcal
Tuk
48 g
Vláknina
3.5 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Boeuf Bourguignon
3 godz. 30 min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1 godz. 20 min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 godz. 15 min
Kalbsleber venezianisch
40 min
Provenzialisches Lammragout
1 godz. 40 min
Chowder
45 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 godz.
Lammkeule alla Romana
2 godz. 15 min
Rotwein-Ente mit Feigen
50 min
Gulaschsuppe deluxe
2 godz.
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min