Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 4 Hähnchenschenkel, mit Haut
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Katenschinken, gewürfelt
- 400 g Champignons
- 300 g Rinderfond
- 2 Zweige Rosmarin
- 1 Zweig Thymian
- 30 g Wasser
- 20 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2725 kJ / 650 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 Min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Rotwein-Ente mit Feigen
50 Min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Ossobuco
1h 20min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1h 15min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min