Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 4 Hähnchenschenkel, mit Haut
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Katenschinken, gewürfelt
- 400 g Champignons
- 300 g Rinderfond
- 2 Zweige Rosmarin
- 1 Zweig Thymian
- 30 g Wasser
- 20 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2725 kJ / 650 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 Std. 30 Min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 Std. 15 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Kalbsleber venezianisch
40min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1 Std. 30 Min
Seeteufel in Sauce
1 Std.
Andalusische Fischsuppe
50 Min