Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Knoblauchsauce
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 3 Stängel krause Petersilie, abgezupft
- 5 Stängel Kerbel, abgezupft
- 200 g Crème fraîche
- 100 g Naturjoghurt
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
Bierteig und Fertigstellung
- 2 Eier, getrennt
- 150 g Mehl
- ½ TL Salz
- 150 g Bier
- 1 TL Öl und etwas mehr zum Braten
-
500
g Seelachsfilets, in mundgerechten Stücken
nebo 500 g Kabeljau, in mundgerechten Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2528 kJ / 604 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Knoblauchcreme à la Ikors
10 Min
Joppiesauce
45 Min
Mayonnaise
5 Min
Cocktaildressing
5 Min
Marinade für Spare Ribs
10 Min
Frikandel
1 Std.
Paprika-Mayo
10 Min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30 Min
Glasierte Spareribs
6 Std. 30 Min
Zwiebelringe
20 min
Gyros mit Pitabrot und Metaxasauce
35 Min
Erdäpfelkroketten
3 godz. 50 min