Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di farina
- 200 g di acqua, tiepida
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
- 20 g di olio di oliva + q.b. per ungere
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- 250 g di cubetti di lardo
- 300 g di panna acida (20% di grassi)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 - 3 cipolle, tagliate ad anelli
- 1 mazzetto di erbe aromatiche miste, fresche, a piacere (es. erba cipollina, prezzemolo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1504 kJ / 360 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro
Brak ocen
Knöpfli all’aglio orsino
Brak ocen
Masala kirsch tiffin
2h 30 min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Salsa alla senape
5 Min
Crema al caramello
4h 40min
Torta di Pasqua
1h 45 min
Insalata di sedano rapa e mele
10 min
Tartare di verdure
25min
Panna cotta
6h 10min
Quiche al mascarpone e pomodori
1h 30min
Maccheroni dell'alpigiano
45min