Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 30 g limon suyu
- 300 g ton balığı, konserve, süzülmüş
- 1 ançüez
- 20 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
-
85
g labne (bk. öneri)
nebo süzme yoğurt - 40 g çekirdeksiz siyah zeytin
- 15 g kapari, turşu, süzülmüş
- ¼ tk karabiber
- tuz, damak tadına göre
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1013 kJ / 242 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 18.4 g
Alternativní recepty
Somonlu Sebzeli Makarna
35min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Žádné hodnocení
Kereviz Salatası
10min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Žádné hodnocení
Avokadolu Humus
15min
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5min
Fındıklı Peynir Ezmesi
15min
Hollandez sos
20min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50min
Ton Balıklı Makarna Salatası
35min
Ton Balıklı Makarna
1hod.
Kahvaltılık Ezme
15min