
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di carne di cinghiale a tocchi (3-4 cm)
- 2 spicchi di aglio schiacciati
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 chiodi di garofano
- 400 g di vino rosso corposo tipo Barbera
- 60 g di sedano a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di carota pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 1 rametto di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati
- 100 g di funghi porcini freschi puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di brodo vegetale
- 5 grani di pepe nero
- 150 g di mirtilli freschi, lavati
- 100 g di ribes rosso fresco, lavato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 275 kcal / 1151 kJ
- Protein
- 28.2 g
- Tuk
- 15.8 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cinghiale in umido
1hod. 45min
Filetto di maialino con olive nere
1hod.
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1hod. 30min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1hod. 30min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25hod. 40min
Capriolo alla valdostana
1hod. 45min
Trippa alla trasteverina
45min
Anatra all'arancia
1hod. 35min
Spezzatino alla birra scura
13hod. 30min
Lumachine in rosso
1hod. 40min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2hod.
Costine in umido
1hod. 20min