Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di carne di cinghiale a tocchi (3-4 cm)
- 2 spicchi di aglio schiacciati
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 chiodi di garofano
- 400 g di vino rosso corposo tipo Barbera
- 60 g di sedano a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 100 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di brodo vegetale
- 5 grani di pepe nero
- 150 g di mirtilli freschi, lavati
- 100 g di ribes rosso fresco, lavato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1151 kJ / 275 kcal
- Protein
- 28.2 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di reale alle olive
1h 20 phút
Coda alla vaccinara
3ωρ.
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1h 30min
Marinatura per la selvaggina
20min
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Maiale alla Colombo
1 Std. 25 Min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Filetto di maiale all’uva
1h 15min
Scampetti con maionese alla senape
30 Min
Capriolo alla valdostana
1 Std. 45 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min