Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di carne di cinghiale a tocchi (3-4 cm)
- 2 spicchi di aglio schiacciati
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 chiodi di garofano
- 400 g di vino rosso corposo tipo Barbera
- 60 g di sedano a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 100 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di brodo vegetale
- 5 grani di pepe nero
- 150 g di mirtilli freschi, lavati
- 100 g di ribes rosso fresco, lavato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1151 kJ / 275 kcal
- Protein
- 28.2 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Agnello al vino
40 min
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Ossibuchi agli asparagi
1j 30 menit
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Zuppa di aragosta
1j
Agnello in umido
1j 20 menit
Quaglie ai petali di rosa (alla maniera de Come l'acqua per il cioccolato)
1j 30 menit
Spezzatino di reale alle olive
1j 20 menit
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Coniglio in porchetta
1j 20 menit