Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di carne di cinghiale a tocchi (3-4 cm)
- 2 spicchi di aglio schiacciati
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 chiodi di garofano
- 400 g di vino rosso corposo tipo Barbera
- 60 g di sedano a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 100 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di brodo vegetale
- 5 grani di pepe nero
- 150 g di mirtilli freschi, lavati
- 100 g di ribes rosso fresco, lavato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1151 kJ / 275 kcal
- Protein
- 28.2 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Trippa in umido
1h 10min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Agnello al vino
40min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Cinghiale in umido
1h 45 min
Costine di maiale alle verze
1h 20min
Coniglio alla mediterranea
50min
Lampredotto
1h 20min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Trippa all'empolese
1h 15min