
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di fesa di vitello
Ripieno
- 90 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di burro
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
- 20 g di pangrattato
- 120 g di carne trita di vitello
- 100 g di carote a dadini (0.5 cm)
- 50 g di cipolla a dadini (0.5 cm)
- 30 g di gambi di sedano a dadini (0.5 cm)
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1000 g di acqua
- 1 carota
- 1 gambo di sedano
- 1 scalogno
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 346 kcal / 1448.3 kJ
- Protein
- 47 g
- Tuk
- 15.1 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brodetto romagnolo
50min
Cotechino in crema di lenticchie
1hod.
Arrosto di lonza con purè di patate
1hod. 30min
Vitello tonnato
25hod. 30min
Arrosto di vitello arrotolato
2hod.
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1hod. 10min
Brasato di manzo al vino rosso
12hod. 30min
Vitello tonnato
24hod. 45min
Polpettone classico
1hod. 15min
Ossobuco alla milanese
1hod. 10min
Polpette classiche
1hod.
Arrosto di vitello con carciofi
1hod. 5min