Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di fesa di vitello
Ripieno
- 90 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di burro
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
- 20 g di pangrattato
- 120 g di carne trita di vitello
- 100 g di carote a dadini (0.5 cm)
- 50 g di cipolla a dadini (0.5 cm)
- 30 g di gambi di sedano a dadini (0.5 cm)
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1000 g di acqua
- 1 carota
- 1 gambo di sedano
- 1 scalogno
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1448.3 kJ / 346 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannelloni di pesce con crema di cavolfiore
1 Std. 30 Min
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2h 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Castagne sciroppate
721 godz. 10 min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11 Std.
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1sa 10 dk
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min
Arrosto di tacchino con ratatouille
1h
Manzo all'olio con polentina bianca
3h
Arrosto di vitello arrotolato
2 Std.
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min