
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di scalogno a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 6 bacche di ginepro
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino raso di origano secco
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2883 kJ / 689 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 50.6 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stoccafisso con i porri
50min
Cinghiale in umido
1hod. 45min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1hod.
Capriolo alla valdostana
1hod. 45min
Stracotto di manzo in umido
1hod. 30min
Conserva di datterini e verdure
7hod.
Coda alla vaccinara
3hod.
Lumachine in rosso
1hod. 40min
Trippa e fagioli alla contadina
1hod. 10min
Sugo di cozze e vongole
1hod. 20min
Sugo all'amatriciana
50min
Ragù di funghi
1hod. 10min