Marinatura per la selvaggina

Marinatura per la selvaggina

4.9 12 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 20min.
1 Ricetta completa

Suroviny

  • 2 spicchi di aglio
  • 1 foglia di salvia fresca lavata
  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 70 g di carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di vino rosso
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 6 bacche di ginepro
  • 1 cucchiaino di cumino in polvere
  • 1 cucchiaino raso di origano secco
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Ricetta completa

Protein 1.8 g
Kalorie 2883 kJ / 689 kcal
Tuk 50.6 g
Vláknina 3.5 g
Sacharidy 9.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...