Zařízení & příslušenství
Savory Turnip Cake
Příprava 10min.
Celkový 26hod. 55min.
20 slices
Suroviny
-
long-grain white rice10 ½ oz
-
water divided, plus extra to soak45 ½ oz
-
Chinese white radishes/turnips peeled, cubed (1 in.)35 oz
-
olive oil plus extra to grease and pan fry1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
-
scallions to garnish
-
fresh red chilies chopped, to garnish
-
Chinese chives to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 slice
Protein
2 g
Kalorie
331 kJ /
79 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chinese New Year
11 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min.
Sesame Crème
10min.
Vegetable Stock Powder
4hod.
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1hod. 35min.
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1hod. 35min.
Wafu dressing
20min.
Soy milk
24hod. 30min.
Dou sha (red bean paste)
49hod. 10min.
Pineapple buns
9hod. 50min.
Taro bread
4hod. 20min.
Luo bo gao (radish cakes)
25hod. 20min.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min.