Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 ½ oz long-grain white rice
- 45 ½ oz water, divided, plus extra to soak
- 35 oz Chinese white radishes/turnips, peeled, cubed (1 in.)
- 1 tbsp olive oil, plus extra to grease and pan fry
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground white pepper, to taste
- scallions, to garnish
- fresh red chilies, chopped, to garnish
- Chinese chives, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 331 kJ / 79 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 godz. 25 min
Eggplant Sauté
30 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Taro bread
4h 20min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Steamed Red Bean Rice Cake
1h 10min
Soy milk
24 godz. 30 min