Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g vinho do Porto
nebo 150 g vinho tinto - 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 dentes de alho
- 600 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 1 folha de louro
- 35 g azeite
- 250 g alho-francês cortado em pedaços
- 150 g chouriço cortado em rodelas
- 1 pé de alecrim, só as folhas
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubos de caldo de carne - 30 g farinha
- 150 g água
- 150 g cebolinha nova descongelada
- 200 g cenoura baby descongelada
- 250 g cogumelos castanhos frescos ou outros cogumelos frescos cortados em quartos
- 150 g ervilhas descongeladas
- 400 g massa folhada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 415 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Coelho com feijoca e arroz
1h 10min
Coelho à diplomata
50min
Empadão de coelho
Žádné hodnocení
Tarte de salmão e tomate seco
35 Min
Ameixas e alperces grelhados com crumble e gelado de lima
6 Std. 40 Min
Coxas de pato com nabo e molho de laranja
Žádné hodnocení
Empada de guisado de carne e cogumelos
2h
Guisado de perú coberto
1 godz. 5 min
Empada folhada de carne
1h 45min
Guisado dos reis
13h 10min
Empada de Páscoa
5h 20min
Empadão de vitela com azeitonas
1h 40min