
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g vinho do Porto
nebo 150 g vinho tinto - 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 dentes de alho
- 600 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 1 folha de louro
- 35 g azeite
- 250 g alho-francês cortado em pedaços
- 150 g chouriço cortado em rodelas
- 1 pé de alecrim só as folhas
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubos de caldo de carne - 30 g farinha
- 150 g água
- 150 g cebolinha nova descongelada
- 200 g cenoura baby descongelada
- 250 g cogumelos castanhos frescos ou outros cogumelos frescos cortados em quartos
- 150 g ervilhas descongeladas
- 400 g massa folhada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 415 kcal / 0 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 23 g
Alternativní recepty
Timballo de carne e ovo
Žádné hodnocení
Pão rústico suíço
25hod. 20min
Coelho à moda do mediterrâneo
1hod. 15min
Empadinhas de borrego e ovo
1hod.
Coelho à diplomata
50min
Pão de lavrador
16hod. 15min
Massa com coelho
55min
Vitela guisada com massa
9hod. 20min
Argola de carne picada
1hod. 40min
Filetes de polvo com arroz de feijoca
1hod. 10min
Piza com batata e alecrim
50min
Tornedós folhados com recheio de espinafres
1hod. 15min