Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g vinho do Porto
nebo 150 g vinho tinto - 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 dentes de alho
- 600 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 1 folha de louro
- 35 g azeite
- 250 g alho-francês cortado em pedaços
- 150 g chouriço cortado em rodelas
- 1 pé de alecrim, só as folhas
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubos de caldo de carne - 30 g farinha
- 150 g água
- 150 g cebolinha nova descongelada
- 200 g cenoura baby descongelada
- 250 g cogumelos castanhos frescos ou outros cogumelos frescos cortados em quartos
- 150 g ervilhas descongeladas
- 400 g massa folhada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 415 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Perdiz de escabeche
24hod.
Empadas de vitela e cerveja preta
9 godz.
Lombinho de porco recheado com tâmaras e molho de chalota
35min
Espargos com presunto
45 Min
Coxas de frango recheadas com alheira
40min
Frango satay com arroz jasmin
1h 55min
Lombo de porco com molho agridoce
13 Std.
Empada de guisado de carne e cogumelos
2 Std.
Pato confitado
20 Std.
Vitela guisada com massa
9sa 20 dk
Lombinho de porco com salada primavera
45 Min
Coelho à diplomata
50 Min