Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 400 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 350 g de farine de blé aux céréales
- 15 g de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1809 kJ / 426 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 76.5 g
- Tuk
- 5.8 g
Alternativní recepty
Pain au chocolat
24 Std.
Pain de mie moelleux
3sa 25 dk
Pâte à chou
2 Std.
Pain cocotte
2h 20min
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Pâte à pizza
1h
Pâtes fraîches
1h
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Pommes duchesse
1h
Pâte feuilletée express
2 Std.
Mille-feuille à partager
1h 45 min
Panini jambon-fromage
2 Std. 45 Min