Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 4 œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 120 g de farine
La mousse à l'abricot
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 600 g d'abricots frais, coupés en morceaux
- 150 g de sucre en poudre
Le miroir d'abricot
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- le jus d'un citron jaune
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1444 kJ / 344 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 16.4 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45 min
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Bavarois à la mangue
7 Std.
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45min
Bavarois cerise-pistache
6h 30min
Verano
12h 45min
Bavarois poire-chocolat
14 godz. 30 min
Bavarois aux fraises
6sa 25 dk
Bavarois framboise-chocolat blanc
15ωρ. 30 λεπτ.
Délice pomme-speculoos
12h
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.