Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 200 g Äpfel, rot, geviertelt
- 120 g Gewürzgurken, in Stücken
- 200 g Matjesfilets, abgetropft, in mundgerechten Stücken
- 200 g Schmand
- 100 g Joghurt, 3,5% Fett
- 15 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 500 g Wasser
- 1000 g Drillinge, abgewaschen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1785 kJ / 426 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 dk
Kabeljau in Senfsauce
40min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 dk
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Matjesstulle mit Kressedip
2h 40min
Matjes mit Radieschensalat
50 dk
Matjes-Katersalat
55min
Senfeier mit Kartoffeln
1sa
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1sa
Leber Berliner Art (Berlin)
50 dk
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1sa