Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 200 g Äpfel, rot, geviertelt
- 120 g Gewürzgurken, in Stücken
- 200 g Matjesfilets, abgetropft, in mundgerechten Stücken
- 200 g Schmand
- 100 g Joghurt, 3,5% Fett
- 15 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 500 g Wasser
- 1000 g Drillinge, abgewaschen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1785 kJ / 426 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45min
Matjes-Katersalat
55min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Senfeier mit Kartoffeln
1h
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Salzschneidebohnen
45min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1h
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1h
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min