Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 12 Wirsingblätter
- 1 Zwiebel, halbiert
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Brötchen, eingeweicht und ausgedrückt
- 1 Ei
- 1 TL Senf
- ½ TL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 750 g Kartoffeln, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Prise Muskat
- 100 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2095 kJ / 501 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 884 mg
Alternativní recepty
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50 Min
Schupfnudeln mit Spitzkohl und Schinkenwürfeln
45min
Überbackener Blumenkohl mit Ofenkartoffeln und Senfsauce
1 Std. 50 Min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1h
Hühnerfrikassee mit Spargel
1h
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 godz. 10 min
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1h
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1 godz. 10 min
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30min