Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Scheiben (1 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 1 Dose Safran (0,1 g)
- 200 g Sahne
- 220 g Milch
- 2 EL Olivenöl
- 3 Knoblauchzehen, in dünnen Scheiben
- 30 g Butter
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2011 kJ / 480 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geröstete Blumenkohlsuppe mit Chili-Knoblauch-Öl
1 godz. 20 min
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50 min
Cremesüppchen mit Kaffeeschaum
45 min
Mandel-Knoblauch-Suppe Iberia
40 min
Zwiebelsuppe
45 min
Kartoffelpüree, italienisch
45 min
Sauce Soubise
30 min
Eier mit Thunfischsauce und Bottarga
35 min
Pilz-Crostini
45 min
Bloody Mary Suppe
25 min
Aligot mit Speck und Frühlingszwiebeln
50 min
Pilzcremesuppe mit Schinken-Semmelknödeln
1 godz. 10 min