Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Scheiben (1 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 1 Dose Safran (0,1 g)
- 200 g Sahne
- 220 g Milch
- 2 EL Olivenöl
- 3 Knoblauchzehen, in dünnen Scheiben
- 30 g Butter
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2011 kJ / 480 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pilz-Wein-Cremesauce
30 min
Mandel-Knoblauch-Suppe Iberia
40 min
Rosmarin-Tabasco-Marinade
5 Min
Auberginen-Schnitzel-Chili
1h 10 min
Gemüseteller mit scharfer Sauce (麻辣香锅)
50 min
Polenta
30 min
Camembert-Soufflé
45 min
Lammfleischbällchen mit Fladenbrot
1 Std. 35 Min
Marokkanische Bohnensuppe
45 min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min
Kartoffelpüree, italienisch
45 min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen (清炒四季豆)
20min