Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dressing
- 30 g Schalotten
- 60 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel Koriander
- 5 Stängel Minze, abgezupft
- 40 g Sesamöl, geröstet
- 50 g Fischsauce
- 10 g brauner Zucker
- 50 g Geflügelfond
Garnelen und Fertigstellung
- 1420 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 400 g Garnelen, roh, geschält (Black Tiger)
- 10 g Sesamöl, geröstet
- 2 Kaffir-Limettenblätter, frisch
- 2 Stängel Zitronengras, in Stücken (5 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g grüner Spargel, unteres Drittel geschält, in Stücken (1 cm)
- 200 g Chinakohl, in feinen Streifen (5 mm)
- 160 g Sojasprossen, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1123 kJ / 268 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kokoseintopf
50min
Hähnchen-Salat
30min
Scharfe Garnelensuppe
35 Min
Nudel-Steak-Salat mit Apfel-Dressing
30min
Salat-Bowl mit Grünen Bohnen
1h
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9 Std.
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45min
Rindfleisch mit Tamarinde und Klebreis
8 godz. 30 min
Eier mit Thunfischsauce und Bottarga
35 Min
Gemüseteller mit scharfer Sauce (麻辣香锅)
50min
Thai-Hähnchensalat
30min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min