Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Bergkäse, mild (z.B. Stilfser), in Stücken
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 250 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (1 cm)
- 2 ½ TL Salz
- 1 Bund Frühlingszwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 1 EL Öl
- 3 Eier (Kl. M)
- 160 g Milch
- 80 g Bärlauch, grob geschnitten
- 250 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2452 kJ / 586 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1h 10min
Bärlauch-Hollandaise
15min
Bärlauch-Ravioli mit Rahmgemüse
1h 40min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1h 40min
Kas-Press-Knödel
45min
Bärlauch-Risotto
35min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55min
Bärlauch-Spaghetti
30min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2h 10min
Kürbis-Serviettenknödel mit Pilz-Spinat-Rahm
45min