Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kürbis-Serviettenknödel
- 250 g Brötchen, vom Vortag, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 250 g Butternuss-Kürbis, geschält, entkernt, in Stücken
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 30 g Butter, in Stücken
- 250 g Milch
- 3 Eier
- 1 ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 600 g Wasser
Pilz-Spinat-Rahm
- 30 g Butter
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 300 g frische Pilze, gemischt (z.B. Champignons, Birkenpilze, Kräuterseitlinge), in Stücken
- 50 g trockener Weißwein
- 2 TL Mehl
- 100 g Gemüsebrühe, flüssig
- 150 g Sahne
- 300 g Babyspinat, frisch
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2597 kJ / 618 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinatknödel auf Tomatenragout
1 godz.
Kräuter-Palatschinken mit Spargel
35min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55min
Kürbisspätzle (Österreich)
1 godz.
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1h 10min
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1 godz. 15 min
Tassenknödel mit Tomaten-Pfifferling-Ragout
1 godz.
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1 godz. 15 min
Käseknödel mit Rotkohl-Rote-Bete-Salat
1h 30min
Kas-Press-Knödel
45 min
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 godz. 15 min