Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kräuter-Palatschinken-Teig
- 2 EL gemischte Kräuter, frisch (z. B. Petersilie, Kerbel, Dill, Minze), Blättchen abgezupft
- 250 g Milch
- 2 Eier
- ½ TL Kräutersalz
- 125 g Weizenmehl, glatt
Paprika-Kapernsauce
- 100 g rote Paprikaschoten, in Stücken
- 20 g Kapern, eingelegt
- 20 g Zitronensaft
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 1 ½ TL Honig, nach Geschmack
- ½ Bund Schnittlauch, frisch, in Röllchen und 6 Stängel Schnittlauch im Ganzen
Spargel- und Kräuter-Palatschinken-Zubereitung
- 500 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Zucker
- 18 Stangen grüner Spargel, unteres Drittel geschält, holzige Enden abgeschnitten
- 3 EL Butter, zum Backen
- 6 - 12 Scheiben Rohschinken, geräuchert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2520 kJ / 602 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 5.4 g
Alternativní recepty
Spinatknödel auf Tomatenragout
1j
Bärlauch-Crêpes mit Frischkäsecreme und Eisbergsalat
1 Std. 15 Min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1j
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45 Min
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1j 20 menit
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1j
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2h 35 min
Bärlauchpalatschinken mit Zitronen-Ziegenkäse-Creme
45 Min
Spargel-Flammkuchen mit Kräutersauce und Schinken
1 Std. 40 Min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 min
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1 Std. 15 Min
Kürbis-Serviettenknödel mit Pilz-Spinat-Rahm
45 Min