Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kräuter-Palatschinken-Teig
- 2 EL gemischte Kräuter, frisch (z. B. Petersilie, Kerbel, Dill, Minze), Blättchen abgezupft
- 250 g Milch
- 2 Eier
- ½ TL Kräutersalz
- 125 g Weizenmehl, glatt
Paprika-Kapernsauce
- 100 g rote Paprikaschoten, in Stücken
- 20 g Kapern, eingelegt
- 20 g Zitronensaft
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 1 ½ TL Honig, nach Geschmack
- ½ Bund Schnittlauch, frisch, in Röllchen und 6 Stängel Schnittlauch im Ganzen
Spargel- und Kräuter-Palatschinken-Zubereitung
- 500 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Zucker
- 18 Stangen grüner Spargel, unteres Drittel geschält, holzige Enden abgeschnitten
- 3 EL Butter, zum Backen
- 6 - 12 Scheiben Rohschinken, geräuchert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2520 kJ / 602 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 5.4 g
Alternativní recepty
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1h 30 min
Spargel Cordon Bleu mit Sauce Tartare
1h
Germknödel mit Wildkräutern und Paradeisragout
1h 25 min
Spargel mit Spinat, pochiertem Ei und Hollandaise
1h 10 min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1h
Bärlauchpalatschinken mit Zitronen-Ziegenkäse-Creme
45 min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45 min
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1h 20 min
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1h 15 min.
Mini-Spargel-Quiches
1h 10 min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2h 35 min