
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di burro + q.b.
- 220 g di pane secco a pezzi
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pomodori secchi sott'olio ben scolati
- 1 cipolla bianca a pezzi
- ½ cucchiaino di erbe aromatiche secche miste
- 150 g di latte
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato fresco
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 246 kcal / 1028 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocottine alle zucchine e menta
40min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1hod.
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1hod. 10min
Tortini soffici al vapore con confettura di lamponi
50min
Turbantini affumicati
40min
Budini aromatici al pomodoro
1hod. 10min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Canapè frittatine di verdura
35min
Salatini würstel ed Emmental
1hod.
Soufflé alla salsiccia e zucca
1hod. 30min
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1hod. 25min