
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan
- 80 g d'oignon coupé en cubes d'1 cm
- 80 g de beurre
- 25 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- du sel (très peu si vous utilisez du bouillon déshydraté)
- du poivre moulu
- 120 g de girolles fraîches
- 120 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 30 g de pignons de pin
- sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 631 kcal / 2642 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 62 g
- Sacharidy
- 35 g
Alternativní recepty
Risotto aux cèpes
30min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1hod.
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50min
Risotto aux asperges
45min
Risotto tout vert
40min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Risotto d’épeautre au zaatar, filet de dinde mariné à l’ail, citron et gingembre
1hod. 15min
Risotto aux asperges
35min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto chèvre-brocoli
45min