Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan
- 80 g d'oignon coupé en cubes d'1 cm
- 80 g de beurre
- 25 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- du sel (très peu si vous utilisez du bouillon déshydraté)
- du poivre moulu
- 120 g de girolles fraîches
- 120 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 30 g de pignons de pin
- sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2642 kJ / 631 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 62 g
Alternativní recepty
Risotto aux asperges
45 min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 min
Risotto tout vert
40min
Risotto végétarien
35min
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 godz.
Risotto aux asperges
35min
Risotto de printemps
55min
Risotto printanier
1 godz.
Gnocchi de châtaigne aux cèpes
1 godz.
Risotto aux morilles
45 min
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35min