Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan
- 80 g d'oignon coupé en cubes d'1 cm
- 80 g de beurre
- 25 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- du sel (très peu si vous utilisez du bouillon déshydraté)
- du poivre moulu
- 120 g de girolles fraîches
- 120 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 30 g de pignons de pin
- sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2642 kJ / 631 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 62 g
Alternativní recepty
Risotto tout vert
40 min
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto aux cèpes
30 min
Pesto au basilic
10 min
Risotto aux asperges
45 min
Risotto aux morilles
45 min
Risotto aux asperges
35min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 godz.
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1 Std. 20 Min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min