Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de piment vert frais, à ajuster en fonction des goûts
- 1 gousse d'ail
- 100 g de jus de citron vert (6-8 citrons verts)
- 1 c. à soupe de vinaigre blanc
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 700 g de filets de poisson blanc, coupés en petits dés (1 cm max.)
- 100 g de glaçons
- 100 g de tomates, épépinées et coupées en dés (1 cm max.)
- 1 brin de coriandre fraîche, ciselé
- 1 avocat, coupé en lamelles fines
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 561 kJ / 134 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Salade de bœuf thaïe
30 min
Guacamole
5min
Curry de crevettes à la citronnelle
35 min
Tartare de dorade à la mangue
10min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 min
Tartare de bar
10min
Bar façon thaïe
35 min
Tartare de thon et gaspacho
20 min
Curry vert de cabillaud
50 min
Ceviche de dorade
10min
Sauce vierge
10min
Tartare de saumon avocat-concombre
50 min