Risotto de sarrasin aux champignons

Risotto de sarrasin aux champignons

3.6 64 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
6 portions

Suroviny

  • 40 g de parmesan coupé en dés
  • 1 gousse d'ail pelée et dégermée
  • 50 g de beurre
  • 2 brins de persil frais équeutés
  • 400 g de champignons des bois frais coupés en lamelles
  • 20 g d'huile d'olive
  • 2 échalotes pelées et coupées en deux
  • 250 g de sarrasin décortiqué
  • 100 g de vin blanc sec (1 petit verre)
  • 400 g de bouillon de volaille maison (voir "Conseil(s)")
    400 g de bouillon de volaille, (reconstitué avec 1/2 cube de bouillon de volaille et 250 g d'eau bouillante)
  • du poivre moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 348 mg
Protein 11.1 g
Kalorie 1280.9 kJ / 306.1 kcal
Tuk 13.6 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 6.2 g
Sacharidy 36.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...