Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en dés
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 50 g de beurre
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 400 g de champignons des bois frais, coupés en lamelles
- 20 g d'huile d'olive
- 2 échalotes, pelées et coupées en deux
- 250 g de sarrasin décortiqué
- 100 g de vin blanc sec (1 petit verre)
-
400
g de bouillon de volaille maison (voir "Conseil(s)")
nebo 400 g de bouillon de volaille (reconstitué avec 1/2 cube de bouillon de volaille et 250 g d'eau bouillante) - du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1280.9 kJ / 306.1 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 36.5 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 348 mg
Alternativní recepty
Fettucine vegan au chou-fleur
1 Std.
Risotto de sarrasin aux fruits de mer
30 Min
Chili végétarien
1 godz. 5 min
Boulettes lentilles corail-coco et sauce tomate
1h 35min
Risotto méditerranéen à l'orge
55min
Riz aux légumes et tofu fumé
30 Min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1 Std.
Dahl noir crémeux et chou-fleur rôti
16h 25min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 Min
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min