Kompatibilní verze
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignons
- 60 g de beurre
- 400 g de panais coupés en cubes de 2 cm environ
- 700 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- ¼ de baguette de pain
- 40 g de cerneaux de noix
- 100 g de foie gras de canard cuit
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1760 kJ / 424 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 Min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40 Min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40 Min
Crème de chou-fleur
40 Min
Crème de butternut aux châtaignes
35min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50min
Velouté de topinambour
45 Min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 Min
Crème de butternut au chorizo
30 Min