Kompatibilní verze
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignons
- 60 g de beurre
- 400 g de panais coupés en cubes de 2 cm environ
- 700 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- ¼ de baguette de pain
- 40 g de cerneaux de noix
- 100 g de foie gras de canard cuit
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1760 kJ / 424 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 min
Crème de chou-fleur
30 min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 min
Crème de butternut au chorizo
30 min
Velouté de patate douce et panais aux langoustines
45 min
Crème de chou-fleur
40 min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Velouté de topinambour
45 min
Velouté de châtaignes et céleri
40 min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50 min
Crème de butternut aux châtaignes
35 min