Gratin de fenouil au chèvre

Gratin de fenouil au chèvre

4.2 153 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
6 portions

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 800 g de bulbes de fenouil coupés en deux ou quatre selon la grosseur
  • 40 g de farine de blé
  • 40 g de beurre en morceaux
  • 400 g de lait
  • 4 pincées de sel
  • 4 pincées de poivre moulu
  • 250 g de fromage de chèvre en bûche et quelques rondelles pour la finition

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 716 mg
Protein 12.8 g
Kalorie 1047.7 kJ / 252.3 kcal
Tuk 18.2 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 12.2 g
Sacharidy 8.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...