
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 800 g de bulbes de fenouil coupés en deux ou quatre selon la grosseur
- 40 g de farine de blé
- 40 g de beurre en morceaux
- 400 g de lait
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 250 g de fromage de chèvre en bûche et quelques rondelles pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 252.3 kcal / 1047.7 kJ
- Protein
- 12.8 g
- Tuk
- 18.2 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Sodík
- 716 mg
Alternativní recepty
Gratin de fenouil
35min
Crumble tomate-fenouil
1hod. 15min
Fèves fraîches à la catalane
3hod.
Tourte aux blettes
13hod.
Gratin de fenouil au fromage
55min
Gratin de blettes
1hod.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1hod. 30min
Tatin de navets
10hod.
Fenouil à la parmesane
1hod. 25min
Tatin d'endives
1hod. 20min
Quiche oignon-fenouil
1hod. 10min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1hod.