
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de céleri-rave coupé en cubes (environ 2/3 de 1 boule moyenne)
- 400 g de lait entier
- du sel
- 8 tranches fines de poitrine fumée
- 10 g de beurre coupé en dés
- du poivre moulu
- 8 noix de saint-jacques
- piment d'Espelette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 249 kcal / 1038 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 10 g
Alternativní recepty
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Velouté de céleri au stilton
35min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Soupe de céleri-rave et haddock
45min
Velouté de céleri au lait de coco
35min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40min
Velouté de châtaignes et céleri
40min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13hod.
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50min
Purée de céleri
25min
Mousseline de céleri-rave
45min