Velouté de pleurote au jambon cru

Velouté de pleurote au jambon cru

3.7 12 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 60 g d'échalotes coupées en deux
  • 20 g de beurre
  • 500 g de pleurotes
  • 5 brins de persil frais ciselés
  • 20 g de fécule de maïs
  • 100 g d'eau
  • 150 g de vin blanc sec
  • 3 tranches fines de jambon cru, coupées en deux
  • 100 g de mascarpone
  • 250 g de lait

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 11 g
Kalorie 1217.5 kJ / 291.2 kcal
Tuk 17.2 g
Vláknina 3.2 g
Sacharidy 15.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...