Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 500 g de pleurotes
- 5 brins de persil frais, ciselés
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 3 tranches fines de jambon cru, coupées en deux
- 100 g de mascarpone
- 250 g de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1217.5 kJ / 291.2 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Crème de courgette au bleu
25min
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1 godz.
Crème de chou-fleur
30min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Crème de petits pois
40min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Soupe asperge citron
55 min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Velouté de topinambour
45min