Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 500 g de pleurotes
- 5 brins de persil frais, ciselés
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 3 tranches fines de jambon cru, coupées en deux
- 100 g de mascarpone
- 250 g de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1217.5 kJ / 291.2 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Velouté de céleri au stilton
35min
Crème d'endive au colombo
30 min
Crème de courgette au bleu
25 min
Crème de chou-fleur
30 min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Velouté d'asperge
30 min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Crème de chou-fleur
40min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35min