Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 500 g de pleurotes
- 5 brins de persil frais, ciselés
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 3 tranches fines de jambon cru, coupées en deux
- 100 g de mascarpone
- 250 g de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1217.5 kJ / 291.2 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Crème de chou-fleur
30 min
Soupe de maïs, haddock et pommes de terre
35min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Crème de chou-fleur
40 min
Velouté de panais et cerfeuil tubéreux
55min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Crème d'endive au colombo
30 min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50min
Crème de courgette au bleu
25 Min