Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
TM6 TM5 TM31

Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives

4.5 (81 hodnocení)

Suroviny

  • 60 g d'olives noires ou violettes dénoyautées
  • le jus d'un citron jaune
  • 25 g d'huile d'olive, et 2 filets pour la finition
  • 1 branche de romarin frais, effeuillée
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1000 g d'eau
  • 250 g de riz basmati
  • 450 g de fenouil, en fines lamelles
  • 4 filets de bar (125 g chacun)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2041 kJ / 488 kcal
Protein
32 g
Sacharidy
51 g
Tuk
19 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty