Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'olives noires ou violettes dénoyautées
- le jus d'un citron jaune
- 25 g d'huile d'olive, et 2 filets pour la finition
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 250 g de riz basmati
- 450 g de fenouil, en fines lamelles
- 4 filets de bar (125 g chacun)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2041 kJ / 488 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1h
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 Min
Saumon au fenouil
40min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45 Min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 Std. 15 Min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40min
Saumon aux épices et pommes de terre
40min
Flétan à la chinoise
30min
Daurade à l'ail
40min