Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'olives noires ou violettes dénoyautées
- le jus d'un citron jaune
- 25 g d'huile d'olive, et 2 filets pour la finition
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 250 g de riz basmati
- 450 g de fenouil, en fines lamelles
- 4 filets de bar (125 g chacun)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2041 kJ / 488 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1 godz.
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 min
Pommes de terre, haddock et épinards
35min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25min
Bar vapeur, couscous à l'orange et au cresson
35min
Papillotes de merlan, quinoa et tapenade
30min
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35min
JUIN Risotto végétal, filet de dorade à la vapeur d'herbes - Sébastien Richard
1 godz.
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min
Saumon au fenouil
40min