Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'olives noires ou violettes dénoyautées
- le jus d'un citron jaune
- 25 g d'huile d'olive, et 2 filets pour la finition
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 250 g de riz basmati
- 450 g de fenouil, en fines lamelles
- 4 filets de bar (125 g chacun)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2041 kJ / 488 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1 Std.
Poisson vapeur, salade de quinoa et tomate
1 Std.
Tajine de lotte au fenouil
1h 45 min
Dorades farcies au pesto de coriandre
50 min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 Min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 Min
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45 Min
Bar vapeur, couscous à l'orange et au cresson
35 Min
Saumon au fenouil
40 Min
Tajine de pintade au fenouil
1 godz. 15 min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25min
Papillotes de merlan, quinoa et tapenade
30 min