
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'olives noires ou violettes dénoyautées
- le jus d'un citron jaune
- 25 g d'huile d'olive et 2 filets pour la finition
- 1 branche de romarin frais effeuillée
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 250 g de riz basmati
- 450 g de fenouil en fines lamelles
- 4 filets de bar (125 g chacun)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 488 kcal / 2041 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 51 g
Alternativní recepty
Saumon au fenouil
40 Min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35 Min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 Min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1 Std. 30 Min
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1 Std.
Lieu jaune à la coriandre sauce vierge
30 Min
Salade de raie
1 Std. 45 Min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 Std. 15 Min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 Min
Flétan à la chinoise
30 Min
Tajine de lotte au fenouil
1 Std. 45 Min
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45 Min