
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de poivrons rouges épluchés et coupés en morceaux de 2 cm
- 160 g d'oignons nouveaux coupés en deux
- 2 gousses d'ail coupées en deux
- 250 g de tomates épépinées et coupées en quartiers
- 110 g de concombre pelé, épépiné et coupé en morceaux de 2 cm
- 80 g de mie de pain émiettée
- 25 g d'huile d'olive
- 75 g de vinaigre balsamique blanc
- 100 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 12 feuilles de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 199 kcal / 837 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho tomates ananas
1hod. 5min
Gaspacho de tomate
20min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10min
Velouté de concombre glacé
10min
Gaspacho asiatique
15min
Soupe de concombre à la menthe
15min
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Gaspacho
12hod.
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Gaspacho tomate-fraise
2hod. 15min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2hod. 30min