Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de poivrons rouges, épluchés et coupés en morceaux de 2 cm
- 160 g d'oignons nouveaux, coupés en deux
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 250 g de tomates, épépinées et coupées en quartiers
- 110 g de concombre, pelé, épépiné et coupé en morceaux de 2 cm
- 80 g de mie de pain, émiettée
- 25 g d'huile d'olive
- 75 g de vinaigre balsamique blanc
- 100 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 12 feuilles de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 837 kJ / 199 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Mousse de brebis au pamplemousse
4 godz.
Soupe de courgette et menthe
35min
Gaspacho
12 godz.
Sorbet tomate-basilic
12 godz.
Gaspacho tomates ananas
1hod. 5min
Gaspacho asiatique
15 min
Soupe froide concombre-courgette
15 min
Soupe de concombre à la menthe
15 min
Menu veggie - Compotée d’aubergines aux câprons et au tofu grillé
55min
Gaspacho de tomate
20min
Soupe froide de concombre au basilic
10 min