Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de poivrons rouges, épluchés et coupés en morceaux de 2 cm
- 160 g d'oignons nouveaux, coupés en deux
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 250 g de tomates, épépinées et coupées en quartiers
- 110 g de concombre, pelé, épépiné et coupé en morceaux de 2 cm
- 80 g de mie de pain, émiettée
- 25 g d'huile d'olive
- 75 g de vinaigre balsamique blanc
- 100 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 12 feuilles de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 837 kJ / 199 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 Min
Gaspacho de melon
10 Min
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Salade de fèves, radis et asperge
1 Std.
Gaspacho de tomate aux cerises noires
1 godz. 5 min
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Gaspacho indien
2 Std.
Tartare de thon rouge
1h 15min