Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace à la vanille (la veille)
- 1 gousse de vanille
- 350 g de lait entier
- 100 g de crème liquide entière
- 1 c. à soupe de lait en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 100 g de sucre en poudre
- 3 œufs
La meringue (le jour même)
- 4 blancs d'œufs
- 335 g de sucre en poudre
- 15 g de cacao en poudre, et un peu pour la décoration
- 700 g de poires, détaillées en cubes congelés
- le jus d'un citron jaune
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g. bien froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4217 kJ / 1008 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 141 g
Alternativní recepty
Bavarois meringué aux fraises
4h
Bûche poire-caramel
9 godz. 15 min
Le rose-framboise
5 godz.
Gâteau de Pâques
13h
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13h
Entremets aux fraises de Plougastel
5 godz.
Nid de Pâques
1h 45 min
Fraisier à la rhubarbe
24 godz.
Vacherin glacé à l'abricot
4h 30min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55 min
Fraisier
12 Std. 45 Min
Tarte tropézienne
3h