Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La terrine
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 450 g de fraises
- 40 g de sucre en poudre
- 2 mangues
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 4 c. à soupe de sucre glace maison
- 60 g de framboises
Le coulis de fraises et les finitions
- 300 g de fraises
- 40 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1175.1 kJ / 281.1 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte aux fraises et chocolat
3h
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Bavarois pêche et fruits d'été
12 godz. 45 min
Mousse surprise
14h
Patience aux fruits d'été
13 Std.
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Crème brûlée
2h 40min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 Std.
Chouquettes à la crème pralinée
2h 15min
Paris-brest en bouchée
2h 35min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 godz. 15 min
Bavarois aux fraises
6u. 25min