Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La terrine
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 450 g de fraises
- 40 g de sucre en poudre
- 2 mangues
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 4 c. à soupe de sucre glace maison
- 60 g de framboises
Le coulis de fraises et les finitions
- 300 g de fraises
- 40 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1175.1 kJ / 281.1 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois meringué aux fraises
4 godz.
Mignardises à la mousse de fruit
7h 45min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 godz.
Bûche tout chocolat
7h 20min
Tartelette boudin-pomme façon tartelette au chocolat
1h 45min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4 godz. 15 min
Macarons à la griotte
48h
Opéra de foie gras
24h
Dômes banane et chocolat
6 godz. 30 min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Royal à la mousse de cassis
8 godz. 30 min
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3h