Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La terrine
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 450 g de fraises
- 40 g de sucre en poudre
- 2 mangues
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 4 c. à soupe de sucre glace maison
- 60 g de framboises
Le coulis de fraises et les finitions
- 300 g de fraises
- 40 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1175.1 kJ / 281.1 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3h
Délice d'été pêche-abricot
4h
Gratin de raisin en sabayon
20min
Choux façon tiramisu
1 Std. 50 Min
Entremets fraise façon mille-feuille
5 godz.
Mousse surprise
14 Std.
Fraisiers façon tiramisu
12 godz. 30 min
Biscuit roulé aux fraises
3h
Bavarois litchis-framboises
4h
Bûche glacée abricot-framboise
1 Std. 20 Min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Bavarois aux fraises
6h 25min