Terrine en mousse de fruits

Terrine en mousse de fruits

4.6 14 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 4hod. 30min.
8 parts

Suroviny

La terrine
  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 450 g de fraises
  • 40 g de sucre en poudre
  • 2 mangues
  • 300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 200 g de mascarpone très froid
  • 4 c. à soupe de sucre glace maison
  • 60 g de framboises
Le coulis de fraises et les finitions
  • 300 g de fraises
  • 40 g de sucre en poudre
  • le jus d'un citron jaune

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 2 g
Kalorie 1175.1 kJ / 281.1 kcal
Tuk 20.6 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 21.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...