
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La terrine
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 450 g de fraises
- 40 g de sucre en poudre
- 2 mangues
- 300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 200 g de mascarpone très froid
- 4 c. à soupe de sucre glace maison
- 60 g de framboises
Le coulis de fraises et les finitions
- 300 g de fraises
- 40 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 281.1 kcal / 1175.1 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 20.6 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saint-honoré au citron
2hod. 25min
Croustillant chocolat-framboise
16hod.
Choux à la crème et aux fraises
1hod. 15min
Couronne de choux aux fraises
2hod. 30min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4hod. 15min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15hod.
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13hod. 15min
La dacquoise aux fruits d'été
15hod. 45min
Mousse surprise
14hod.
Choux vanille-framboise
2hod. 30min
Eclairs façon tarte citron
1hod. 15min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2hod.