
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace façon “Viennetta”
- 150 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- 6 blancs d'œufs
- 200 g de sucre glace maison
- 1000 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 1 c. à soupe d'extrait de vanille
La sauce chocolat
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
- 160 g de lait entier
- 50 g de chocolat noir 70% de cacao
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 674 kcal / 2803 kJ
- Protein
- 7.2 g
- Tuk
- 49.3 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche glacée chocolat mandarine
5hod. 45min
Bûche meringuée au citron
1hod. 15min
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Gâteau de Pâques
1hod. 55min
Croustillant chocolat-framboise
16hod.
Glace au chocolat
12hod.
Jardin de Pâques
2hod. 25min
Macarons chocolat-caramel
2hod. 30min
Bûche glacée
8hod.
Petits chocolats
3hod. 20min
Pâte à tartiner express
15min
Glace à la vanille
12hod.