Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat

Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat

4.0 21 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 8hod. 50min.
10 parts

Suroviny

La glace façon “Viennetta”
  • 150 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 6 blancs d'œufs
  • 200 g de sucre glace maison
  • 1000 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 1 c. à soupe d'extrait de vanille
La sauce chocolat
  • 200 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
  • 160 g de lait entier
  • 50 g de chocolat noir 70% de cacao

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 7.2 g
Kalorie 2803 kJ / 674 kcal
Tuk 49.3 g
Vláknina 3.8 g
Sacharidy 44.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...