Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace façon “Viennetta”
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 6 blancs d'œufs
- 200 g de sucre glace maison
- 1000 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 1 c. à soupe d'extrait de vanille
La sauce chocolat
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 160 g de lait entier
- 50 g de chocolat noir 70% de cacao
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2803 kJ / 674 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Tuk
- 49.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8 godz.
Bûche glacée chocolat mandarine
5h 45min
Gianduja choco-Passion
18h 20 min
Sucettes chocolat-orange
2h 45min
Gâteau de Pâques
13h
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13h
Pommes duchesse
1 Std.
Pâte feuilletée express
2 Std.
Pain surprise
24h
Gâteau aux 3 chocolats
2óra 55p
Mille-feuille à partager
1h 45 min
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.