Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Öl
- 500 g Rinderfilet, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Oregano
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1078 kJ / 257 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min
Paprikagulasch
1h 25min
Schnelles Hähnchengulasch
40 Min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55min
Hähnchenfilet mit Balsamico-Tomaten und Kartöffelchen
40 Min
Oliven-Fleischbällchen mit Spaghetti
40 Min
Rindfleischeintopf
1h 40min