Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Öl
- 500 g Rinderfilet, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Oregano
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1078 kJ / 257 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15min
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min
Hähnchen-Arrabiata
55min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1h
Hähnchen-Tomaten-Ragout mit Gin
1h
Tomaten-Paprika-Reis mit Zitronen-Basilikum-Hähnchen
1 Std. 10 Min
Schnelles Hähnchengulasch
40min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35min
Rinderragout mit Bohnen
50min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 10 Min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h