
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Öl
- 500 g Rinderfilet in dünnen Scheiben (5 mm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Oregano
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 257 kcal / 1078 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bobbia mit Rinder-Minutensteak
50min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1hod.
Saltimbocca mit Kartoffel-Paprika-Gemüse
50min
Hackfleischbällchen mit Tomaten-Oliven-Reis
1hod.
Kalbsragout mit Erbsen
1hod. 15min
Hähnchen-Arrabiata
55min
Rinderragout mit Bohnen
50min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min
Paprika-Hack-Sauce
25min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55min
Paprika-Hähnchen-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Paprikagulasch
1hod. 25min