Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln (100 g), halbiert
- 40 g Öl
- 300 g Sahne
- 100 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - Wasser zum Kochen der Nudeln
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- 500 g Hähnchenbrustfilet
- 18 Prisen Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 250 g Gorgonzola, in Stücke gezupft
- 400 g Nudeln (z.B. Tagliatelle)
- 150 g Radicchio, in feinen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4395 kJ / 1049 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 55 g
Alternativní recepty
Schinken-Spinat-Gnocchi in Rahmsauce
45 min
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30 min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
White-Chicken-Pasta
40min
Penne mit Huhn und Haselnuss
30 min
Hähnchen-Tomaten-Ragout mit Gin
1 godz.
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35min
Tagliatelle mit Hühnchen und Pesto
1h 5 min
Limetten-Geschnetzeltes mit Spätzle
30 min
Safran-Hühnchen-Penne
35min
Hähnchen Jägerart
35min
Brokkoli-Gorgonzola-Sauce mit Hähnchen
40min