Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 40 g di burro + q.b. per imburrare
- 420 g di pane tipo ciabatta, a fette (1.5 cm)
- 100 g di Parmigiano reggiano, a cubetti (3 cm)
- 100 g di Cheddar, a cubetti (3 cm)
- 3 spicchi di aglio
- ½ peperoncino rosso, lungo (volitelně)
-
3
cipollotti, a rondelle sottili
nebo 3 scalogni, in quarti - 20 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di peperone rosso, a pezzi
nebo 100 g di peperone verde, a pezzi - 120 g di prosciutto crudo, a striscioline (1-2 cm)
- 2 pomodori, a cubetti (0.5-1 cm)
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di sale
- 6 uova
- 70 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1802 kJ / 429 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1h 5 min
Spaghettini ai peperoni
50 min
Gratin di patate
50 min
Sformatini di riso tricolore
1h 25 min
Acquacotta
50 min
Quiche Lorraine
45 min
Carpaccio di melanzane
45 min
Insalata capricciosa di carne
15min
Mini tortini alla pizzaiola
55 min
Pasta sfiziosa
30 min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min