Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 40 g di burro + q.b. per imburrare
- 420 g di pane tipo ciabatta, a fette (1.5 cm)
- 100 g di Parmigiano reggiano, a cubetti (3 cm)
- 100 g di Cheddar, a cubetti (3 cm)
- 3 spicchi di aglio
- ½ peperoncino rosso, lungo (volitelně)
-
3
cipollotti, a rondelle sottili
nebo 3 scalogni, in quarti - 20 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di peperone rosso, a pezzi
nebo 100 g di peperone verde, a pezzi - 120 g di prosciutto crudo, a striscioline (1-2 cm)
- 2 pomodori, a cubetti (0.5-1 cm)
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di sale
- 6 uova
- 70 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1802 kJ / 429 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake di focaccia alla stracciatella
12ωρ.
Zuccottini di melanzane
45min
Biscotti salati ai funghi e semi di canapa
1h 30min
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4h 30min
Bomboloni salati
3h 20min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30 min
Crocchette ai funghi porcini
2 Std. 50 Min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Bottoncini al pomodoro farciti
5 Std.
Fileja al ragù
3 Std.
Pasta al forno vegetariana
40 Min
Torta salata di cipolle bianche
1h 25min