Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 40 g di burro + q.b. per imburrare
- 420 g di pane tipo ciabatta, a fette (1.5 cm)
- 100 g di Parmigiano reggiano, a cubetti (3 cm)
- 100 g di Cheddar, a cubetti (3 cm)
- 3 spicchi di aglio
- ½ peperoncino rosso, lungo (volitelně)
-
3
cipollotti, a rondelle sottili
nebo 3 scalogni, in quarti - 20 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di peperone rosso, a pezzi
nebo 100 g di peperone verde, a pezzi - 120 g di prosciutto crudo, a striscioline (1-2 cm)
- 2 pomodori, a cubetti (0.5-1 cm)
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di sale
- 6 uova
- 70 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1802 kJ / 429 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin di patate
50min
Curd all’albicocca
Žádné hodnocení
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50min
Coppe di Garibaldi
1h 5min
Bottoncini al pomodoro farciti
5 godz.
Danish salate
1h 45min
Filtro d'amore
15min
Insalata di pane fritto e melone giallo
25 min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Schiaccia campigliese
55min
Tubettini alla maiorese
55min
Ficelles picardes
1h 25min