Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di funghi porcini freschi
- 600 g di fesa di tacchino a tocchetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 fette di speck (circa 150 g)
- 6 fette di provola piccante (circa 150 g)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 4 patate a pasta gialla medie, pelate e a fette (alte 1 cm)
- 40 g di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 41.5 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Goulash alla birra doppio malto
1 Std. 15 Min
Rotolo di pollo e speck con salsa al cipollotto
1 godz. 30 min
Costine di maiale in agrodolce
50 min.
Bicchierini prosciutto e piselli
35 Min
Stelline ripiene di carne con mandorle e nocciole
2 godz.
Cupola di pane con agnello e patate
2 godz.
Manzo piccante ai peperoni
20 Min
Panna cotta alla crema al whisky
4sa 30 dk
Colomba salata
3h 10min
Bicchierini prosciutto e melone
3 godz. 25 min
Tartellette alle cipolle caramellate
1h
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min