Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di funghi porcini freschi
- 600 g di fesa di tacchino a tocchetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 fette di speck (circa 150 g)
- 6 fette di provola piccante (circa 150 g)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 4 patate a pasta gialla medie, pelate e a fette (alte 1 cm)
- 40 g di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 41.5 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50min
Insalata di cozze e salsa al lime
40min
Vasetti al gianduia e biscotti (per 2 persone)
15min
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Candele al cioccolato
4 Std. 50 Min
Involtini di spada al basilico
15min
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9 Std.
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50 min
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min
Saltimbocca alla romana
25 min