Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Condimento
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate (volitelně)
- 500 g di acqua fredda
- 600 g di cozze (lasciate a bagno per almeno 30 minuti)
- 2 peperoni (1 giallo e 1 rosso) a listarelle
- 2 zucchine piccole a listarelle
- 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pesce spada a pezzetti
- 200 g di scampi sgusciati, puliti e a pezzetti
- 200 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati, puliti e a pezzetti
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
- 400 g di pomodori pelati a pezzetti
- 2 pizzichi di sale
Terminare la preparazione
- 1 dose di pasta all'uovo fresca tipo lasagne, preferibilmente verdi
- 4 gamberoni giganti crudi, sgusciati
- 4 scampi interi crudi
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, i gambi
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2487 kJ / 594 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 72.8 g
- Tuk
- 21.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto con carciofi in crosta (senza glutine)
2 godz. 10 min
Fagottini al profumo di mare
1 Std. 40 Min
Elisir del tempo
10 min
Coniglio ripieno ai carciofi
1 Std. 40 Min
Antipasto di funghi e capesante
35 Min
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Lasagne pesce e verdure
1h 50min
Arancini ai frutti di mare
2 godz.
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Linguine al nero di seppia
45 min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 min.
Risotto al nero di seppia
35 Min