
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 2 fette di pane raffermo a pezzi
- 200 g di foglie di spinaci freschi
- 2 pezzi di scorza di limone senza la parte bianca (1 cm x 5 cm)
- 120 g di cipolla marrone a metà
- 140 g di bacon affumicato a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di pinoli tostati
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 180 g di feta vaccina a pezzi (1 cm)
- 6 - 8 funghi portobello freschi senza i gambi
- crostini tostati di pane bianco q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 227 kcal / 953 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpes ai funghi
1hod. 50min
Melanzane ripiene di quinoa
1hod. 35min
Carpaccio di melanzane
45min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40min
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40min
Quiche di spinaci e arance di Sicilia
45min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10min
Tortini di broccoli e pancetta
50min
Polpette di kale
40min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1hod.
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30min
Funghi champignon ripieni
1hod. 5min