Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 fette di pane raffermo a pezzi
- 200 g di foglie di spinaci freschi
- 2 pezzi di scorza di limone, senza la parte bianca (1 cm x 5 cm)
- 120 g di cipolla marrone, a metà
- 140 g di bacon affumicato, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di pinoli, tostati
- 180 g di feta vaccina, a pezzi (1 cm)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 - 8 funghi portobello freschi, senza i gambi
- crostini tostati di pane bianco q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 953 kJ / 227 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lenticchie all'indiana
35min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50min
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1h 10min
Terrina di verdure e uova
3 Std. 20 Min
Calzoni vegetariani
1h 50min
Melanzane ripiene all'orientale
1h 20min
Pizza al salmone
1h 15min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10min
Zucchine ripiene alla marinara
1h 25min
Calulu di pesce
50min
Sundal di ceci
6 godz. 45 min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h