Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 fette di pane raffermo a pezzi
- 200 g di foglie di spinaci freschi
- 2 pezzi di scorza di limone, senza la parte bianca (1 cm x 5 cm)
- 120 g di cipolla marrone, a metà
- 140 g di bacon affumicato, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di pinoli, tostati
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 180 g di feta vaccina, a pezzi (1 cm)
- 6 - 8 funghi portobello freschi, senza i gambi
- crostini tostati di pane bianco q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 953 kJ / 227 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di fave al finocchietto
50min
Funghi champignon ripieni
1 Std. 5 Min
Carpaccio di melanzane
45 Min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Tegamini fave e funghi
3 Std. 10 Min
Incapriata di fave e zucchine
6h
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10 Min
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2h 10min
Cocottine di uova con fave e piselli
50min
Ravioli ai carciofi
1 Std. 30 Min
Polpettine di quinoa rossa al salmone
1h 15min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min