Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
1
cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
nebo 1 cucchiaino di paprika dolce -
40
g di melassa di zucchero di canna
nebo 30 g di miele - 1 cucchiaio di salsa Worcestershire (volitelně)
- 1 cucchiaino di senape
- 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 550 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati (peso netto)
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 898 kJ / 215 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 25.7 g
- Tuk
- 8.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di verza al vino bianco
50 min
Salsa al sedano (vegan)
15 Min
Radicchio in saor
3h 45min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Crema di cipolle e timo
1h
Involtini di porri e ceci
30 min
Salsa fagioli e feta
10min
Panna acida di tofu (senza lattosio)
10min
Zucca al curry
45 min
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30 min
Tzatziki (senza lattosio)
12h 20min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 godz. 30 min