Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sardine al cartoccio
- 8 sardine fresche, intere eviscerate e pulite (70-80 g l'una) (vedere varianti)
- olio extravergine di oliva, q.b. per oliare
- 4 pizzichi di sale
Insalata di fagiolini
- 2 uova
- 500 g di acqua
-
500
g di fagiolini verdi freschi
nebo 500 g di fagiolini surgelati, a pezzi - 250 g di pomodorini, a metà
- 80 g di cipollotti, a striscioline (julienne)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di aceto
- 2 - 3 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1504 kJ / 360 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 Min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 λεπτ.
Sgombri all'agro
1 Std. 45 Min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40 λεπτ.
Insalata di fagiolini
40 λεπτ.
Bietole con emulsione di pomodorini
50 Min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30 Min
Sardine al cartoccio
50 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20 phút
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 Min
Coniglio alla mediterranea
50 Min