Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sardine al cartoccio
- 8 sardine fresche, intere eviscerate e pulite (70-80 g l'una) (vedere varianti)
- olio extravergine di oliva, q.b. per oliare
- 4 pizzichi di sale
Insalata di fagiolini
- 2 uova
- 500 g di acqua
-
500
g di fagiolini verdi freschi
nebo 500 g di fagiolini surgelati, a pezzi - 250 g di pomodorini, a metà
- 80 g di cipollotti, a striscioline (julienne)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di aceto
- 2 - 3 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1504 kJ / 360 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40 min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Gamberi in insalata esotica
30 min
Sogliola al vapore con verdurine
45 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Sardine al cartoccio
50min