Zařízení & příslušenství
白菜炒年糕
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
新鮮香菇 切絲3 朵
-
蔥 切段30 克
-
新鮮紅辣椒 切末10 克
-
蝦米10 克
-
紅蘿蔔 切絲30 克
-
大白菜 切絲300 克
-
糖¼ 茶匙
-
醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水100 克
-
豬肉絲100 克
-
年糕 (寧波年糕薄片)430 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.964 g
Kalorie
1435 kJ /
343 kcal
Tuk
7.165 g
Vláknina
2.408 g
Sacharidy
57.606 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan