白菜炒年糕

白菜炒年糕

4.4 16 rating
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 15 克
  • 新鮮香菇 切絲
    3 朵
  • 切段
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 切末
    10 克
  • 蝦米
    10 克
  • 紅蘿蔔 切絲
    30 克
  • 大白菜 切絲
    300 克
  • ¼ 茶匙
  • 醬油
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 100 克
  • 豬肉絲
    100 克
  • 年糕 (寧波年糕薄片)
    430 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 12.964 g
Kalorie 1435 kJ / 343 kcal
Tuk 7.165 g
Vláknina 2.408 g
Sacharidy 57.606 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...