印度香料扁豆炖蔬菜

印度香料扁豆炖蔬菜

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 人份

Suroviny

  • 蒜瓣
    30 克
  • 小红葱
    50 克
  • 辣椒干 浸泡并去籽,切成4公分长
    5 条
  • 食油
    50 克
  • 南印度三巴香料粉
    1 满茶匙
  • 芫荽粉
    1 满茶匙
  • 葛拉姆马萨拉 (印度综合辛香料)
    1 满茶匙
  • 芥末子
    ½ 满茶匙
  • 孜然粉
    1 满茶匙
  • 新鲜咖喱叶
    5 支
  • 亚叁膏
    2 茶匙
  • 阿魏草根粉
    ¼ 满茶匙
  • 木豆仁(黄豌豆瓣) 浸泡6 小时,沥干
    180 克
  • 番茄 (约3个番茄),切块
    330 克
  • 350 克
  • 红萝卜 切薄片
    50 克
  • 马铃薯 切丁 (1公分)
    150 克
  • 茄子 切粗条状
    130 克
  • 包菜花
    120 克
  • 适量调味
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9 g
Kalorie 1068 kJ / 255 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...