Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de fraises
- 300 g de sucre en poudre blond
- 8 g d'agar-agar (4 sachets)
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- 20 g d'huile neutre, pour le cadre à pâtisserie
- 150 g de sucre cristal
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 180.7 kJ / 42.6 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Tuk
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 2.6 mg
Alternativní recepty
Nougat de Montélimar
3h 30min
Crème de marrons
45min
Guimauves à la fraise
3hod. 35min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3ωρ. 10 λεπτ.
Confiture de tomates vertes
24 Std.
Gelée de coing et pâte de fruits
72h
Nougatine aux cacahuètes
1 godz. 30 min
Sirop de menthe
50min
Gelée de fruits rouges
2h 45min
Gelée et pâte de coing
24 Std.
Palets bretons
2h
Meringue classique
3h 25min