Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 380 g de farine de blé
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 90 g d'eau
- 2 c. à soupe de persil frais
- 850 - 950 g de rouelle de porc, dégraissée et détaillée en dés (2 cm)
- 1 c. à café rase de poivre blanc en grains
- 15 g de cognac ou d'un autre alcool
- 100 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 1 barde de lard
- 1 œuf battu, pour la dorure
- 1 sachet de gelée au madère
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2323 kJ / 555 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Terrine bressane
24h
Terrine de campagne
4h 30 min
Terrine de canard
24h
Terrine de campagne
25h 15min
Pâté périgourdin
48 godz.
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55 min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Pâté en croûte à la châtaigne
13h 30 min
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Saucisson brioché de Lyon
3 godz. 25 min