Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 380 g de farine de blé
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 90 g d'eau
- 2 c. à soupe de persil frais
- 850 - 950 g de rouelle de porc, dégraissée et détaillée en dés (2 cm)
- 1 c. à café rase de poivre blanc en grains
- 15 g de cognac ou d'un autre alcool
- 100 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 1 barde de lard
- 1 œuf battu, pour la dorure
- 1 sachet de gelée au madère
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2323 kJ / 555 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Terrine bressane
24 godz.
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7hod. 30min
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55min
Saucisson brioché
2h 50min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min
Pâté en croûte à la châtaigne
13 godz. 30 min
Galette bressane
13u.
Sauce gribiche
15min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min