Pâté en croûte

Pâté en croûte

3.9 20 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 7hod. 45min.
8 parts

Suroviny

  • 380 g de farine de blé
  • 170 g de beurre coupé en morceaux
  • 90 g d'eau
  • 2 c. à soupe de persil frais
  • 850 - 950 g de rouelle de porc dégraissée et détaillée en dés (2 cm)
  • 1 c. à café rase de poivre blanc en grains
  • 15 g de cognac ou d'un autre alcool
  • 100 g de champignons de Paris frais brossés et émincés
  • 1 barde de lard (volitelně)
  • 1 œuf battu, pour la dorure
  • 1 sachet de gelée au madère

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 42 g
Kalorie 2323 kJ / 555 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...