Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 380 g de farine de blé
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 90 g d'eau
- 2 c. à soupe de persil frais
- 850 - 950 g de rouelle de porc, dégraissée et détaillée en dés (2 cm)
- 1 c. à café rase de poivre blanc en grains
- 15 g de cognac ou d'un autre alcool
- 100 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 1 barde de lard
- 1 œuf battu, pour la dorure
- 1 sachet de gelée au madère
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2323 kJ / 555 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Pâté de Pâques
2h
Pâté de campagne au foie gras
48j
Pâté de campagne
48j
Terrine de campagne
4h 30 min
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55min
Pâté en croûte à la châtaigne
13h 30 min
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25 min.
Pâté de lapin
2h 35 min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15 min