Kompatibilní verze
Menú: Sopa de gambas con arroz. Rodaballo con almejas y verduras
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 200 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 800 g de agua
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 trozo de chile rojo fresco (volitelně)
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 70 g de vino blanco
- 75 g de cebolla
- 30 g de pimiento verde
- 80 g de tomate triturado en conserva
- ½ cucharadita de comino en grano
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 1 pellizco de sal
- 50 g de arroz de grano redondo
- 500 g de patatas en trozos
- 500 g de verduras variadas en trozos o láminas (zanahorias, calabacín, coliflor, espárragos, judías verdes, etc.)
- 4 filetes de rodaballo (aprox. 180 g c/u) salpimentados
- 4 - 8 almejas frescas
- 4 - 8 gambones crudos enteros
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1785 kJ / 427 kcal
- Protein
- 34.4 g
- Sacharidy
- 35.6 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1h
Sopa de fideos con gambas
30min
Sopa de pescado
55 Min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Menú: Sopa de gambas y berberechos con caballa a las hierbas
1h
Patatas mare nostrum
1h
Sopa marinera
55 Min
Arroz caldoso para dos
1 godz. 10 min
Guiso "mar y tierra"
50 Min
Sopa de pescado y arroz
45 Min
Crema con rape y gambas
30min
Fideuá de mariscos
45 Min